RGB, RGBW, RGB+CCT ovládanie

Certifikáty

Diaľkové ovládanie RGB+CCT 1-zónové 2,4GHz s magnetickým držiakom MiLight S2

Nový produkt

  • Diaľkové ovládanie RGB+CCT1-zónové DO s kapacitným (dotykovým) ovládaním + nástenný magnetický držiak DO
  • Diaľkové ovládanie pre LED svietidlá, LED žiarovky a receptory riadenia LED pásov MiLight
  • Dostupné 3 farebné varianty
  • Nástenný magnetický držiak je súčasťou DO

Viac detailov

Tovar je na sklade

16,40 EUR s DPH


13,67 EUR bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Tabuľka dát

Rozmery Priemer 70mm, výška 24mm
Váha 76g
Certifikácia CE, RoHS

Detaily

Bezdrôtový nástenný batériový LED ovládač (diaľkové ovládanie) značky Mi-Light® / MiBoxer® určený na ovládanie jednofarebných LED pásikov, dvojfarebných CCT LED pásikov, farebných RGB LED pásikov aj LED pásikov s kombináciami čipov RGB+W a RGB+CCT.

LED pásik CCT umožňuje zmenu farebnej teploty vďaka dvom čipom studenej a teplej bielej.

LED pásik RGB umožňuje kombinovať až 16 miliónov farieb.

Pomocou ovládača MiLight S2 je možné zapnúť / vypnúť, plynule meniť chromatickosť (teplá až studená farba), meniť farby RGB a plynule stmievať v rozsahu 1% - 100%. 

V kombinácii s WiFi MiLight bránou, je možné všetky prvky osvetlenia ovládať cez mobilné zariadenia, telefón či tablet s iOS 9.0 alebo novším alebo Androidom 5.0. a novším (WiFi brána nie je potrebná pokiaľ použijete RF prijímače MiLight  série W - majú už zabudované WiFi).

Poslednou novinkou je podpora aplikácií tretích strán ako je Amazon Alexa alebo Google Assistant.

Ovládač je nástenný, vďaka prevádzke na mikrotužkové (2xAAA) batérie ho môžete inštalovať na ľubovoľnom mieste s ohľadom na Vaše potreby. Užívateľský komfort je takto posunutý na maximálnu možnú úroveň, pretože nie ste viazaní existujúcimi rozvodmi elektroinštalácie. Hĺbka ovládača je iba 24 mm. S prijímačmi komunikuje bezdrôtovo až na vzdialenosť 30 metrov. Všetky prvky tejto "SMART" siete medzi sebou aktívne komunikujú a sú schopné si odovzdávať signál medzi sebou až na 30 metrov a tým pádom výrazne zväčšiť pokrytie celého systému v rámci objektu s tým, že signál ovládaných prvkov je synchronizovaný.

Zariadenie vyniká moderným jednoduchým designom, kde je kladený maximálny dôraz na funkčnosť a prehľadnosť ovládacích prvkov. Na čelnej strane panelu je osadená LED dióda pri tlačidle "ON" pre ľahšie nájdenie v tme.

Ovládanie je kompatibilné so všetkými RF prijímačmi, svietidlami a žiarovkami MiLight série RGBW a RGB+CCT

Funkcia ovládača:

''SOFT ON / OFF" - pozvoľné zapnutie / vypnutie celého systému alebo konkrétneho okruhu (rýchle, ale pozvoľné rozsvietenie či zhasnutie)
"DIMM" - plynulé stmievanie v rozsahu 1 - 100%
"CCT" - zmena chromatickosti - zmena teploty farby svetla od studenej bielej po teplú bielu
"RGB" - nastavenie ľubovoľnej farby RGB pásky
"AUTO SAVE" - pamäť posledného nastavenia (pamätá si posledný nastavený režim, aj keď dôjde k odpojeniu od napájania)
"NIGHT LIGHT" - dlhým podržaním tlačidla vypnutie sa režim aktivuje, dôjde tak k rozsvieteniu LED osvetlenia na minimálny výkon, čo je užitočné v prípade nočného orientačného osvetlenia


Kľúčové vlastnosti:

Moderný nadčasový dizajn kombinujúci úžitkovú hodnotu, najmodernejšie technológie a praktickosť:
ovládanie okruhu systému, poprípade aj z iného miesta v kombinácii s ďalšími nástennými, prenosnými ovládačmi alebo aj WiFi bránou, ktorá umožňuje systém ovládať telefónom či tabletmi so systémom iOS 9.0 alebo novším alebo Androidom 5.0 a novším, ďalej hlasovými aplikáciami tretích strán ako je Amazon Alexa alebo Google Assistant.
Napájanie 2 x AAA batérie (nie je súčasťou balenia), všetka komunikácia je bezdrôtová v dosahu do 30 metrov po prvý prvok systému, potom sa automaticky dosah predlžuje o ďalších 30 metrov. Odpadá kabeláž od ovládača k svietidlám, v rámci jedného systému je možné ovládať napríklad centrálne osvetlenie miestnosti, nepriame osvetlenie miestnosti, náladové osvetlenie a podsvietenie napríklad za televíziou alebo podsvietenie nábytku.

Rady a tipy:

Počet pripojených prvkov v rámci okruhu nie je obmedzený, párovanie v rámci systému je totožné. Každý prvok je potrebné jednotlivo pripojiť k napájaniu a potom stlačením na konkrétnom ovládači tlačidla „ON“ dôjde k priradeniu ovládaného prvku do troch sekúnd od pripojenia k napájaniu. Toto priradenie je potvrdené niekoľkonásobným prebliknutím priraďovaného produktu. Ovládané prvky je potrebné k ovládačom priraďovať jednotlivo, nie je možné hromadné párovanie.

Príslušenstvo